Piano tutorials : SYNTHESIA

POSTED ON: Tuesday, 7 August 2012 @ 06:18 | 0 comments


hye semua . okayy hari ny maya nak kongsi sesuatu minat maya . maya suka sangat bunyi music piano . actually maya tak ada piano juat ada keyboard . maya suka menyanyi tapi untuk diri sendiri^^ suara maya bukan sedap mana pun . maya bukan pandai sangat pun . so that lah maya nak kongsi dari mana maya belajar . okayy kalau nak tau maya suka belajar daripada YOUTUBE . kat sini maya nak cakap "jangan salah gunakan kemudahan youtube okay" . okayy dekat youtube tu u all boleh taip macam tajuk entry maya tu 'PIANO TUTORIALS (SYNTHESIA)' . pastikan gambar nye seperti ny . 

keadaan dalam youtube tu mesti macam ny tau . okay . senang je sebenar nya . u all pernah main music game tak ?? alahh game yang bila sampai kat tempatnya kita kena tekan tu . tak faham ?? buat-buat faham lah ye . tak tahu nak terangkan macam mana . so memudahkan u all nak belajar , nak tahu chord yang mana satu , middle chord dan macam-macam lah . so i hope you like my entry today and you can try it . kalau dah pandai tu send lah kat eiya video nya ye^^

see you next time^^



Tutorial : cute header

POSTED ON: Saturday, 4 August 2012 @ 07:22 | 0 comments


hye semua . hari ny eiya nak kongsi header yang comel-comel untuk kamu semua . just copy the URL okay 

http://2.bp.blogspot.com/-mbOHo_oLY30/TmjUsxe9JKI/AAAAAAAABNE/CrDE-7keqLA/s1600/Blue+Header.png

http://1.bp.blogspot.com/-TSRD5hGtaqc/TmjUjhNXOjI/AAAAAAAABM8/hNmcwwZ-tnY/s1600/Pink+Header.png


http://3.bp.blogspot.com/-UpgbakrRyHQ/TiCH26XVVkI/AAAAAAAABGM/__jCt5jfK-U/s1600/HEADER761-1.png


http://1.bp.blogspot.com/-LUdT1Vuf8d0/UBqkDhPuxdI/AAAAAAAAAlg/iNlC7OdBzj4/s1600/FreebiesHeader.png



http://3.bp.blogspot.com/-o8dF3Z10HkU/TiboIvE5N3I/AAAAAAAAAq8/hUylO-kqs1M/s1600/whatever.png


selamay mencuba ^^





← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
Zhafeyyaa..