it so random

POSTED ON: Thursday, 12 July 2012 @ 06:43 | 0 comments


hye .
eiya nak tanya . kamu semua ade tak kawan yang gila2 . means sikap happy go lucky ?? mestilah ade kan . tapi ada tak classmate yang happening ? maksudnya kawan dalam satu kelas yang satu kepala dengan yoy all . eiya percaya separuh mesti ada dan separuh mesti tiada . okayy . eiya nak cerita tentang classmate eiya . that is so much fun bila ada kawan2 yang sama perangai macam kita . kami jadi semakin meng'GILA' bila ade camera . memang seronok snapping ramai2 . eiya dengan mirr ada buat video tentang apa yang berlaku dalam class kami . want to know ??


video

dah tengok dah . cuba perhatikan gaya lelaki di belakang tu . haha^^ he is my classmate . ADHA . seorang yg sangat happy dalam kelas . dan agak kecoh kelas kalau ada kehadirannya . ada je benda dia nak buat . 


video

sorry kalau gambar tak clear . i love all my friends . thanks for being my friend^^

p/s : i love you all
^____^

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
Zhafeyyaa..