BIRTHDAY SURPRISE

POSTED ON: Friday, 18 October 2013 @ 06:57 | 0 comments



hye semua . lama dah eiya tak update blog kan ?? berapa lama agaknya ya . ummmm , by the way eiya ada something nak cerita kat you'll ni . ha' dah baca entry atas tuu kan , so that means eiya nak cerita tentang birthday surprise yang eiya dan juga kawan-kawan eiya rancang untuk orang tersayang eiya ...


ha' ni lahh birthday boy kita pada hari ni yang lahir pada tanggal 17 oktober . eiya memang dah rancang nak buat 'birthday surprise' untuk dia . macam-macam eiya 'plan' . mula-mula buat ini lahh . then cancel pula . rancang lagi yang lain . cancel juga . tapi tak stop kat situ jea , bincang lagi dengan kawan-kawan, 'plan' pula yang lain . cancel jugak . haishh asyik cancel jea , bila nak tetapnya . soo , nak dipendekkan cerita tetaplah satu 'plan' yang siap dengan tempat apa semuanya . but just a simple birthday party yang kita orang buat . 

sampailah hari yang dinanti-nantikan , iaiti hari ahad 13 oktober bermula lahh 'plan' yang dirancang^^ excited sangat , hehehe . ouhh , by the way eiya terpaksa sambut awal sikit sebab farul ni masuk PLKN . malangnya dia dapat cuti sampai 16 oktober je . so eiya 'plan' lahh nak sambut awal sikit . kita orang buat dekat LAKE GARDEN , tempat yang tak ramai orang lalu lalang . so kalau nak buat bising it's okayy lahh kan tak mengganggu orang awam yang lain . sampai je dekat tempat kat mana kawan-kawan eiya menunggu , eiya tutup mata farul . umm tapi buat tutup dengan tangan sebab eiya ny pendek jea tak sampai pun :p nasib baik dia pakai topi so tutuplah muka dia dengan topi then eiya pula tarik dia sampai betul-betul depan kek . bila buka je topi ....

oppppps ! terkejut mak . hahaha , terkejut sayang eiya ni . kita orang pun nyanyi kan lagu birthday untuk dia . kesian sayang eiya ni terkejut tak terkata , sampai mengigil dibuat nya dengan eiya sekali mengigil . effect pulak :p hehehe . 

video

sorry , tolong pusingkan sikit kepala tu ya . ehh , tunggu dulu ! bukan sepatutnya birthday boy ke sepatutnya disuapkan kek . kenapa eiya ekk ? hahaha , adalah sebab-sebab yang tertentu :p so ni lahh yang terjadi masa menyambut birthday boy eiya sorang ni ^-^ so HAPPY BIRTHDAY SAYANGG ... 

ps : thanks sebab sudi membaca cerita yang tak seberapa ni ^-^


← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
Zhafeyyaa..