kisah CINTA (my karya)

POSTED ON: Friday, 11 November 2011 @ 04:46 | 0 comments

ada kisah yang ingin mia bagitahu tentang seorang lelaki yang dah kehilangan hatinya dan menyerahkan kehidupan nyew jugak.. orang yang mencintai seperti ini bolehkah dia MATI.. meski pown kematian membawa dia pergi !! (kesian dia setia sangat).. 
suatu masa lelak mencintai kecantikan tapi cinta itu dia harus menyenbunyikan nyew untuk wanita itu yang terkenal dengan kecantikan nyew di dunia yang jauh dan lebar.. lelaki itu hanya punya mimpi untuk wanita itu menjadi RATU hatinya.. 
tapi sedikit yang dia tau , semua tu sia2.. apa yang dia fikir adalah kebahagiaan ternyata sakit.. MENGAPA ITU TERJADI DAN UNTUK APA ?? keindahan sudah diberi tetapi hatinya pergi.. tapi mimpi2 itu hancur satu hari.. orang yang paling tertawa akhirnya menangis jugak.. kecantikan tu jatuh cinta (kembali pada babak belur ye) dengar bagaimana lelaki itu percaya benar2 hancur (kesian dye) kecantikan ni mempunyai hati padanya, tapi di tipu dari dalam.. (nak tau sebab nya
sebab kecantikan ni mencintai seorang penipu.. kecantikan terperangkap dalam kebohongan si penipu.. suatu hari dia tinggalkan wanita itu MATI.. patah hatidari wanita yang meninggal dunia sendirian.. MENGAPA PEMBUNUH TU TAK MENGERTI ?? ia adalah dosa yang tak boleh di tanam di dalam pasir ! 
ketika kecantikan tu merayu, seseorang tak mencapai tempat tu dengan tergesa-gesa.. dia ingin menyelamatkan kecantikan tapi terlambat.. cinta harus menitiskan air mata untuk kerugian tersebut.. seseorang itu telah melihat wajah si pembunuh adalah orang yang telah datang pada hari ini.. dengarkan kelajuan hidup, lingkaran kehidupan ini, kematian dan karma dikenali..


notagadiscinta: nak tak u all jadi cam lelaki ny ?? mia nak lelaki yang cam ny.. mencintai seseorang ngan s'penuh hati dye.. dya sanggup korbankan cinta dye demi seseorang yang sygs.. setia kan ?? so, u all fikir2 kan larh.. =)

← Older / ♥ back up ♥ / Newer →
Zhafeyyaa..